Marjolijn de Galan-22-ZW-1.jpg

De Binnendienst

Verlang je naar meer rust in je hoofd? Naar meer geloof in je zelf? Naar meer grip op je werkzaamheden? Wil je met meer durf communiceren? Wil je meer ontspannen kunnen omgaan met druk?

Sterk in je werk

Sterk in je werk

In dat ene overleg gewoon het woord nemen en jouw ideeën naar voren brengen. Zelfs al zijn er mensen die er anders over denken. Met die collega de juiste toon kiezen en je punt maken. Ook al is die persoon vrij direct en word je daarvan wat nerveus. Ondanks de drukte op je werk je niet laten meeslepen door de waan van de dag. Je eerste eigen programma maken voor je eigen klanten als zp’er. Ook al voelt het doodeng en weet je niet waar te beginnen. Zomaar wat van de zaken waar mijn klanten soms mee worstelen.

Spanning de baas

Spanning de baas

Je kunt inhoudelijk goed zijn in je werk en toch niet helemaal uit de verf komen.
Om op de werkvloer goed tot je recht te komen zijn naast vakdiploma’s nog een aantal andere vaardigheden van belang.

Wist je dat spanning de oorzaak is van veel niet effectief gedrag? Goed kunnen omgaan met spanning in jezelf is daarmee een belangrijke vaardigheid om over te beschikken. Op een adequate manier kunnen communiceren is ook een belangrijke vaardigheid. Gezond omgaan met je energie is er een. Maar ook jezelf durven laten zien en ruimte innemen horen daarbij. Net als slim omgaan met tijd en druk.

Maar dat weet je allemaal vast al. Die vaardigheden ook echt in je systeem krijgen is andere koek.
Je bent nu bijvoorbeeld nog te meegaand.
Of je laat je nog teveel meeslepen door de waan van de dag.
Of je wilt graag alle relaties goed houden.
Of goed is niet snel goed genoeg voor jou.
Of je hebt vaak het idee dat je pas tijd hebt voor rust als al het werk gedaan is.
Of je weet nog niet goed hoe je dingen zo kunt verwoorden dat je gehoord wordt en anderen in beweging komen.

Als je het anders wilt

Als je het anders wilt

Ik kan wat voor je betekenen als je het graag anders wilt. Ik ben Marjolijn de Galan. Al ruim vijftien jaar train en coach ik mensen in het ontwikkelen van hun persoonlijke leiderschap en in de zachte vaardigheden. Ik help ze beter tot hun recht te komen in hun werk. Met alle blije gevolgen van dien voor hun zelfvertrouwen, de rust in hun hoofd, hun zichtbaarheid, hun promotiekansen en wat al niet meer.


Neem hier vrijblijvend contact met me op en ik praat je bij over mijn mogelijkheden. Die zijn overigens vrijwel altijd op maat want niemand is tenslotte hetzelfde.

signme.jpg