De Privacy Pagina

 
 

Ik kan er kort over zijn

Ik gebruik bar weinig gegevens van je en wat ik ermee doe is ook nogal simpel: je voorzien van de dienst waarvoor je ze aan me hebt gegeven. Ik zal nooit onnodig gegevens van je vragen. Laat staan dat ik er ongewenste en ongeoorloofde dingen mee doe.

 

De gegevens die ik van je vraag

Dat zijn je emailadres als je je inschrijft voor de Floreermail.
Je naam, emailadres, telefoonnummer en factuuradresgegevens als je je inschrijft voor een workshop of cursus. Deze gegevens gebruik ik om je een factuur te sturen, te voorzien van info over de workshop of training waarvoor je ze hebt verstrekt en om je te kunnen bellen bij wijzigingen of appen voor aanmoedigingsactiviteiten.

 

That's it

Vanwege het simpele feit dat ik er
A. geen bal verstand van heb omdat ik zeer a-technisch, a-commercieel en a-gehaaid ben en gewoon niet weet wat ik ermee zou kunnen. En ik er ook verder niks mee wil omdat
B. Het nogal tegen mijn waarden indruist om daar onzorgvuldig mee om te gaan: zo ga je niet met elkaar om, in mijn wereld. Ik erger me zelf ook altijd dood aan vooraf aangekruiste vinkjes als ik ergens iets wil kopen. Ik ben ertoe in staat dan van de koop af te zien.

 

Geen addertjes

Daarnaast vroeg ik al nooit je emailadres om je extra dingen toe te stoppen onder het mom van en met valse voorwendselen. En beste vrienden en oudcollega's zette ik ook niet ongevraagd op m'n huidige lijst. Ik ben dan waarschijnlijk ook de enige ondernemer met de kortste maillijst ever. Is ook een prestatie. Al zijn mijn onregelmatige Floreermails best de moeite van het lezen waard al zeg ik het zelf.

 

Delen van gegevens

Anyway. Voor het goed uitvoeren van mijn diensten maak ik wel gebruik van derden. Wat zij doen met je gegevens is inzichtelijk in hun privacy verklaringen. Hieronder een lijstje van de derden waarmee ik werk en een linkje naar hun privacyinfo. Ik blijf echter verantwoordelijk en zal uiteraard alert blijven op het gebruik.

 

Mijn webruimte en mijn bedrijfsmail host ik via one.com. Ook mijn mail loopt deels via dit bedrijf. Je persoonsgegevens sla ik op in dat e-mailsysteem. Hier lees je meer over het privacybeleid van one.com.

 

Voor mijn Floreermail en de aanmelding van online workshops maak ik gebruik van Mailchimp: Wanneer je je aanmeldt voor de Floreermail worden jouw gegevens opgeslagen op de servers van Mailchimp. Hiervoor heb ik een bewerkersovereenkomst gesloten met Mailchimp. Wil je niet langer de Floreermail ontvangen dan kun je je eenvoudig met de afmeldlink onderaan de Floreermail afmelden. Bekijk hier de privacyverklaring van mailchimp

 

Deze website draait op Squarespace.  Bekijk hier de privacyverklaring van squarespace.

 

Als je samen met mij aan de slag gaat maak ik gebruik van Calendly voor het maken van onze gezamenlijke werkafspraken en met Typeform voor het invullen van formulieren ter voorbereiding op het Hart-Onder-De-Riem-Coachgesprek of evaluaties van workshops en trainingen. Bij beiden worden je naam en je emailadres verwerkt.

 

Cookies

Die gebruik ik inderdaad ook op deze website maar alleen de technische en functionele voor het goed laten draaien van deze site. De knopjes voor het verzamelen van je surfinfo heb ik respectievelijk aan- en uitgevinkt.

 

Verwijderen van je gegevens

Ik kan me desondanks voorstellen dat je vragen hebt, persoonlijke info die ik van je heb wilt veranderen of helemaal verwijderen, stuur me in dat geval een mailtje en we regelen dat samen. Verder kun je je heel eenvoudig afmelden voor de Floreermail met de link onderaan mijn mails. Ik ben dan niet beledigd. Ik hoop vooral dat je er wat aan gehad hebt.

 

Beveiliging

Mijn website heeft de hoogst mogelijke ssl beveiliging, mijn laptop zit niet op netwerken en heeft een toegangscode. Idem geldt voor mijn telefoon.

 

Papieren info van klanten bewaar ik al jaren in een aparte bak die ik eens in de zoveel tijd leeg in de brandbak waarna ik er met plezier de fik in steek. Ik zorg er dan hoogstpersoonlijk voor dat er geen snipper leesbaar blijft. En dit is geen grap.

 

Heb je nog vragen of opmerkingen naar aanleiding van hetgeen je hier leest, mail me op mail@marjolijndegalan.nl . Je kunt ook mijn officiële privacy statement er nog eens op na slaan.

 

Marjolijn de Galan - Arnhem, 20 mei 2018