Eigen koers

Het 1 op 1 Boost Traject

Glaasje 1 op 1.jpeg
 
 

Je bent toe aan een stevige Bloeiboost

Je voelt aan alles dat het nu tijd is echt te gaan bloeien. De tijd is rijp. Je hebt het in je, je voelt bloeidrift en je wilt het nu graag de ruimte geven. Zelfs al weet je nog niet precies hoe en wat. Het is gewoon tijd om het Floreerpad op te gaan.

 

En je wilt dat zonder afleidingen en met een heldere focus. En met volle aandacht van mij. Waarna je na een tijdje zelf op eigen kracht verder kunt. Dan is het Eigen Koers Individueel Traject mogelijk iets voor jou.

 

Voor wie is Eigen Koers geschikt

Eigen Koers is bij uitstek geschikt voor mensen met bloei- en creatiedrift die later geen spijt willen hebben omdat ze zichzelf tekort hebben gedaan, hun wensen niet hebben gerealiseerd, zich klein hielden, bang waren of teveel conformeerden.

 

Kortom voor mensen met een verlangen die zichzelf en hun bloeidrift serieus nemen. Ook al vinden ze het eng en voelt het soms kwetsbaar. Toch willen ze het pad van Floreren gaan bewandelen omdat ze weten dat ze het in zich hebben, nieuwsgierig zijn en ze geloven dat ze het kunnen.

 

Als jij bijvoorbeeld

 • Op het punt staat voor jezelf te beginnen of je recent voor jezelf bent begonnen en je daarin zo dicht mogelijk bij jezelf wilt blijven en wilt ondernemen op een manier die bij jou past

 • Of als je ernaar verlangt meer je eigen koers te varen en je leven meer in te richten zoals het jou past. Met meer tijd, energie en ruimte voor zaken die voor jou ook belangrijk zijn. Waarin je meer jouw ritme volgt, en durft vertrouwen op jouw natuurlijke flow.

 • Of als jij weet dat er meer in je zit maar het er nu nog niet helemaal uitkomt omdat je je bijvoorbeeld in sommige situaties wat onzeker voelt en je ze daardoor uit de weg gaat. Je wilt krachtig staan, voor jezelf gaan staan en daarnaar handelen zodat het je werk ten goede komt

 

Dan is, wie weet, het Eigen Koers, 
Individueel Traject iets voor jou

 

Hoe ziet het Eigen Koers traject eruit

Eigen Koers bestaat uit een paar vaste programma onderdelen. Die je naar wens en groeibehoefte kunt aanvullen. De exacte inhoud is afhankelijk van jouw vraag. Die kan praktisch zijn "Leer mij mijn tijd beter te organiseren", "help mij beter om te gaan met spanning" maar kan ook abstracter zijn "Ik zit vast, ik wil het graag anders maar ik weet nog niet hoe".

 

We werken gedurende jouw traject intensief samen. waarbij ik je op je eigen bloeispoor zet. Ik geef je oefeningen en opdrachten. Jij maakt een plan en gaat daar vervolgens mee aan de slag. Eigen verantwoordelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik doe niet aan snelle tips en trucs. Daar geloof ik namelijk niet in als het gaat om natuurlijke groei en bloei. Lees hier meer daarover.

 

In deze periode loop ik in ieder geval naast je, ondersteun je, help je onderzoeken en ontdekken, stimuleer je, stel je (soms lastige) vragen, zet je aan tot reflectie en moedig je aan. En ik ben diegene die zo hard staat te juichen als jij je successen boekt.

 

Eigen koers in het kort

 • Kennismakingsgesprek van een uur live of via telefoon of skype

 • Als je besluit met mij aan de gang te gaan dan krijg je een aantal opdrachten ter voorbereiding op de eerste bijeenkomst (focussessie)

 • De focussessie van 3 uur waarin we bij elkaar zitten en waarin we de basis leggen vanwaaruit je verder kunt

 • Waar nodig doe-het-zelf-opdrachten, leesvoer en oefeningen

 • Zes skype Hart-Onder-De-Riem-gesprekken van 35 minuten ieder

 • Woon je in Arnhem of omgeving dan behoort een bankje in Sonsbeek tot de mogelijkheden als vervanging van de skypesessies

 • Toegang tot mijn plansysteem zodat je zelf al jouw momenten kunt plannen zoals ze jou passen

 • Gedurende het hele traject krijg je mijn volledige aandacht, kennis, wijsheid, ervaring en vooral love, care en soms strenge maar vooral betrokken tenderness

 • Je kunt makkelijk een extra focussessie of Hart-Onder-De-Riemmomenten bijboeken als we dat samen nodig achten voor jouw proces.

 

1.  Kennismakingsgesprek

We beginnen met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of skype nadat je contact met me hebt opgenomen via de mail of telefoon. Vooraf stuur ik je een aantal vragen die jou en mij helpen je bloeiwens scherp te krijgen.

 

In het gesprek leg je jouw vraag en wensen voor. Ik stel je vragen om goed te snappen wat je wilt. In dat gesprek polsen we ook of het klopt, voor jou met mij en voor mij met jou. Er ligt nog niks vast en na afloop neem je rustig de tijd om te besluiten wat je wilt. Je zit niet vast aan beslistermijnen. Als we allebei besluiten verder te gaan dan gaat het traject als volgt:

 

2. Live Focussessie

We gaan samen een ochtend of middag zitten. Thee, koffie en lekkers erbij. Ik maak een programma met opdrachten en oefeningen. Vooraf heb je via de mail een aantal voorbereidende opdrachten gedaan die je helpen de grond waarop we gaan zaaien rijp te maken. Er is ruimte voor dingen die aan de orde komen. Na deze sessie heb je de basis van jouw koers ontwikkeld, heb je een plan en ga je zelf verder aan de slag met het geleerde.

 

3. Hart-Onder-De-Riem-Skypegesprekken

Met de 6 Hart-Onder-De-Riemgesprekken houden we de vinger aan de pols van jouw proces en ondersteunen we je voortgang. Dat is belangrijk om je op koers te houden. Je hebt zes gesprekken van ieder 45 minuten tot je beschikking. Ook hier heb jij de regie: jij bepaalt waar we het dat gesprek over hebben. Ik sluit afhankelijk daarvan aan met een luisterend oor, vragen, een opdracht of een oefening.

 

Voorafgaand aan ieder gesprek maak je een korte reflectie van de dingen waar je mee bezig bent geweest en die je wilt bespreken. Het online formulier daarvoor krijg je van mij.

 

Je plant de Hart-Onder-De-Riemgesprekken zelf in zodra je er een nodig hebt. By the way, woon je in Arnhem of omgeving dan kunnen we ook afspreken op een bankje in park Sonsbeek waar we dan je ontwikkelingen bespreken gedurende 30 minuten.

 

4. Extra's

Afhankelijk van de zaken waar je mee bezig bent zal ik je oefeningen, leesvoer of kleine opdrachten geven tussendoor. En je kunt me sms'en, app'en en mailen als je dat nodig hebt.

 

Over mij

Marjolijn de Galan-22-ZW-1.jpg

Mensen met bloeidrift, ik vind het heerlijk om met ze te werken. Mensen die, hoe moeilijk soms ook, hun leven in eigen hand willen nemen en meer hun eigen koers willen volgen. Of het nou grote stappen zijn of kleine. Die willen zoeken naar hun eigen unieke Floreerweg. Zodat ze kunnen gaan doen wat zij hebben te doen.

 

Ik geloof er in dat bloeiende mensen, bloeiende dingen creëren waarmee zij op hun beurt en op hun wijze weer waarde kunnen toevoegen voor anderen. Dat noemen we het rimpelingeffect, uit het ene moois komt een volgend moois voort, enzovoort. Stel je voor!

 

Daar lever ik heel graag mijn bijdrage aan. Ik laat je graag zien hoe je op jouw bloeipad kunt komen en blijven en ik ondersteun je met liefde op je tocht. Lees hier meer over mijn werkachtergrond en trackrecord.

 

Wat levert Eigen Koers je op?

Wat het effect zal zijn van je deelname aan Eigen Koers is afhankelijk van jouw specifieke wens en van hoe je met alles aan de gang gaat. Sommige stappen zijn praktisch en concreet maar niet alles ligt vast. Het onderliggende proces en hoe zich dat zal ontrollen is een verrassing voor ons allebei.

 

Du moment namelijk dat jij besluit in beweging te komen en je je blikveld verlegt naar floreren zal er meer gaan bewegen: het rimpeling-effect. Groei vraagt tijd, liefde, aandacht en geduld maar ook de bereidheid en de veerkracht moeizame fases te doorstaan en je te laten verrassen.

 

Ik kan je dan ook niets zeggen over bloeikansen. Jij bent de kweker, de hovenier en de bloemist. Laat ik het zo zeggen, hoe meer je er instopt, hoe meer het je oplevert. Hier lees je wat Eigen Koers je kan opleveren.

 

 • Je neemt je leven in eigen hand en ervaart de energie die dat genereert

 • Je voelt grip op de uitdagingen die voor je liggen

 • je voelt vertrouwen in je eigen kunnen en mogelijkheden

 • Je staat voor waar jij in gelooft en straalt dat ook uit

 • Je zet op eigen kracht de stappen die nodig zijn voor je verdere groei en bloei

 • Je kent je eigen Floreerpad, de fases van groei en handelt daarnaar

 • Je kunt je energie beter managen

 • Je geeft ruimte aan wat voor jou belangrijk is

 • Je maakt keuzes die passen bij wat je wilt en waar je voor staat

 • Je ervaart meer innerlijke rust en maakt daar ook ruimte voor om dat te creëren

 • Je ervaart een betere balans tussen dingen die moeten en dingen die je wilt

 • Je kunt je grenzen voelen en daarnaar handelen

 • Je ervaart het rimpelingeffect, beweging creëert beweging

 

Wil je meer weten?


Heb je interesse in Eigen Koers, wil je meer weten? Neem contact met me op op 06 156 99 665 of
mail me op mail@marjolijndegalan.nl. Dit contact is vrijblijvend en ik doe niet aan verkoopgedoe.