Mijn trackrecord

Moi2.jpg
 

Ik kan me voorstellen dat je wilt weten wat mijn professionele achtergrond is. Je leest het hier.

Ik werk sinds 13 jaar als trainer persoonlijke effectiviteit voor Schouten & Nelissen. Voorheen in dienst, de afgelopen jaren als zelfstandig professional. Ik begon mijn trainers carrière met een opleiding bij de Trainers Academie.

 

Het trainersvak zelf leerde ik intern bij Schouten & Nelissen in een traineeship waarbij ik het geluk had het vak te leren van de allerbeste trainers, experts op hun gebied. En vervolgens door voor de leeuwen te springen en het zelf te gaan doen. Ik maakte honderden vlieguren. En ontwikkelde me verder met interne en externe trainingen en cursussen.

 

In de trainersrol heb ik vele werknemers van grote nationale en internationale bedrijven geholpen zichzelf te versterken. Ik specialiseerde me op het gebied van mijn grootste interesse, persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Tegenwoordig geef ik als freelancer nog trainingen voor SN.

 

Nadat ik in 2009 voor mezelf begonnen was en me met mijn Moederbedrijf op moeders richtte, schreef ik in 2012 voor uitgeverij Forte het boek 'Eenvoudig Moeder, 8 stappen naar balans'. Helaas is het boek niet meer te krijgen. Ik heb wel super genoten van het maken en het wakkerde het vuurtje aan van iets moois maken waar anderen mee verder kunnen. Dat is nog steeds een van mijn drijfveren nu. En van schrijven word ik gewoon erg gelukkig.

 

In 2015 schreef ik voor uitgeverij Bookboon het E-book 'Stap uit de waan van je dag, mindfulness op de werkvloer'. Ik geloof erg in de waarde van mindfulness voor je dagelijks functioneren. Ik heb gezocht naar dagelijkse toepassingen die niet zweef zijn maar je wel op een fijne manier helpen meer grip op jezelf te krijgen. Je kunt het hier downloaden voor een klein bedrag:  'Stap uit de waan van je dag, mindfulness op de werkvloer'.

 

Op verzoek van New Heroes maakte ik in 2016 de online leerreis 'Moedige gesprekken met je partner.'

 

De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de wetenschap van de positieve psychologie (is iets anders dan positief denken, daar heb ik dan weer mijn bedenkingen bij) en ik vind het reuzeboeiend. Ik ervaar zelf de blije effecten in mijn dagelijks leven. Het heeft me geholpen de Kunst Van het Floreren verder te ontwikkelen en vorm te geven. Omdat ik geloof in het rimpelingeffect (gooi een steen in de vijver...) vertel ik het graag verder.

 

Wil je meer weten?

Ffbelle.jpg

In het menu en de agenda vind je mijn actuele programma's.
Wil je liever eerst even bomen, horen hoe ik klink?
Mail me op mail@marjolijndegalan.nl.
Als je wilt maken we een belafspraak en bespreken we jouw
wensen en mijn mogelijkheden.
Uiteraard is dat gesprek geheel vrijblijvend
en zit je ook daarna nergens aan vast.

 
signme.jpg